PROXIMA Shopping Center Vaslui
Limba Romana English version  
Despre noi
Magazine
Evenimente
Inchirieri
Harta
Contact
TEKZEN

» Informaţii utile

  Orar de funcţionare
  Luni - Vineri 9:00 - 21:00
  Sâmbătă      9:00 - 21:00
  Duminică     9:00 - 19:00
  
  Website
  officetekzen.ro
  www.tekzen.ro
  
  Telefon magazin
  0335.427.880
» TEKZEN

  Categoria
  Lemn, electrice, gradina, vopsele, mobila, parchet, sanitare, covoare, unelte electrice & manuale, obiecte casnice, gresie & faianta, bucatarie, perdele, materiale de constructii

  Descriere
  Casa, biroul si gradina dumneavoastra, veniti sa le infrumusetam impreuna...
  Compania TEKZEN este membra a grupului turc Tekfen Holding - care in Turcia ocupa primul loc in sectorul de bricolaj cu 37 magazine de tip Do-It-Yourself (DIY). In Romania suntem prezenti cu 4 magazine si continuam sa ne extindem.
  Magazinul TEKZEN deschis in Vaslui in incinta Centrului Comercial Proxima, va asteapta cu o gama foarte larga de peste 40.000 produse, incepand de la corpuri de iluminat la articole sanitare, de la vopsele la covoare, electrocasnice, produse de gradina, de la mobilier la parchet si multe altele. Oferim clientilor nostri prin campanii lunare produse speciale la preturi speciale. Atunci cand va ganditi la redecorarea casei sau gradinii dumneavostra cu siguranta aveti in vedere si bugetul disponibil, asa ca va asteptam la Tekzen cu o mare varietate de produse, care va ofera ocazia sa aduceti noile tendinte in materie de design interior in casa dumneavostra, la cele mai rezonabile preturi de pe piata.
  Deasemenea, TEKZEN da curs vanzarilor en-gross pentru a raspunde nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Prin sloganul “Sub calitatea TEKZEN” va oferim cele mai bune preturi in cel mai scurt timp, datorita celor peste 600 de firme colaboratoare si in functie de necesitati putem aborda noi firme pentru deplina satisfactie a clientului. Ceee ce ne deosebeste de concurenta sunt calitatea si preturile accesibile ale produselor necesare pentru amenajarea casei, biroului si gradinii dumneavostra.
» Promoţie

Oferta TEKZEN
 
     
 
   
 
©2009 PROXIMA Shopping Center Vaslui. Toate drepturile rezervate. Web design Vaslui & optimizare site - SANNET.