PROXIMA Shopping Center Vaslui
Limba Romana English version  
Despre noi
Magazine
Evenimente
Inchirieri
Harta
Contact
Deichmann

» Informaţii utile

  Orar de funcţionare
  Luni - Vineri 9:00 - 21:00
  Sâmbătă      9:00 - 21:00
  Duminică     9:00 - 19:00
  
  Adresa
  Proxima Shopping Center
  Vaslui, strada Stefan cel Mare Nr. 22

  Website
  officedeichmann.com
  www.deichmann-incaltaminte.ro
  
  Telefon magazin
  0235.317.702
» DEICHMANN - Încălţăminte atât de convenabil.

  Categoria
  Încălţăminte

  Descriere
  Cand vorbim de moda in incaltaminte DEICHMANN este prima optiune: in magazinele modern amenajate se gaseste o oferta variata de incaltaminte pentru intreaga familie. Jucausa pentru copii, la moda pentru cei tineri, eleganta pentru doamne si domni, comoda pentru generatia mai in varsta. In plus, si o multime de accesorii cum sunt gentile si curelele. Pe langa o colectie atractiva, DEICHMANN convinge prin amabilitatea angajatilor si preturile mici. Reteta de succes este simpla: incaltaminte de calitate la preturi mereu avantajoase. Profesionistii modei stiu deja: ultimul racnet in moda nu-l gasesti doar la Milano sau  Paris, ci si in cele aproape 3000 magazine Deichmann din lume.
  
  Achizitionand incaltaminte din magazinele Deichmann puteti fi mereu siguri ca ati facut o afacere buna deoarece  numai la Deichmann gasiti incaltaminte, atat de convenabil.
  
  Grupul DEICHMANN, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider de piata europeana in domeniul retailului de incaltaminte, avand peste 28,000 angajati pe plan international. Sub numele DEICHMANN activeaza filiale in Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Croatia, Italia, Lituania, Spania, Turcia si Bulgaria. In plus, Grupul e reprezentat si in Elvetia (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), USA (Rack Room Shoes/Off Broadway). Din 2011  ni se alatura si Portugalia si Serbia.
» Promoţie

Promotie Deichmann
   
 
©2009 PROXIMA Shopping Center Vaslui. Toate drepturile rezervate. Web design Vaslui & optimizare site - SANNET.